Olen Virpi, "Vippe", Kallankari Nurmijärven Klaukkalasta, Kennel Kallioalanteen ehtoinen emäntä

Venlan kanssa

Koiraharrastukseni on alkanut jo lapsuuden kodissani, jossa asusteli 17 vuotta ihana, keskikokoinen villakoira Ami.  Myöhemmin perheeseemme on kuulunut useita eläimiä kissoista kilpikonniin, liskoista hevoseen.

Tällä hetkellä arkeamme ilostuttaa lyhytkarvainen Unkarinvizsla Nala, Csipkeskuti Napsugar, FI 23565/10 sekä Nalan narttupentu Kallioalanteen Venla, FI 48355/12.

Nalan tultua taloon, aloitin metsästysharrastuksen ja se onkin ollut antoisa, mukaansatempaava tapa toimia puuhakkaiden koirien kanssa.

Kasvatustyöni on vasta alkutaipaleella : Ensimmäinen pentue syntyi 30.7.2012. Toinen pentue syntyi 14.5.2014. Kolmas pentue näki päivänvalon 30.8.2018. Neljäs pentue syntyi 12.3.2019 yhteistyössä Kallioalanteen Rosamundan omistajien kanssa. Aika näyttää, mitä pennuista kasvaa, lähtökohdat ovat olleet hyvät: terveistä, hyväluonteisista vanhemmista saatiin ensimmäisestä pentueesta kuusi urheaa urosta ja kaksi iki-liikkuja narttua, toisesta pentueesta seitsemän terhakkaa narttua ja kaksi uljasta urospentua. Kolmannessa pentueessa tuhisi 8 upeaa metsästyskoiran alkua; 4 tyttöä ja 4 poikaa. Neljännessä pentueessa puntit meni myös tasan: neljä tyttöä ja neljä poikaa :).

Kasvattajana haluan auttaa ja tukea pentujen uusia omistajia kaikella mahdollisella tavalla. Yhdessä tekeminen on mukavaa ja mm. pentutapaamisissa on mukava nähdä mitä Kallioalanteen kakaroille kuuluu.

Pentutapaaminen Kallioalanteella, koiruudet Taavin kanssa

Unkarinvizslassa arvostan ensisijaisesti vizslan käyttöominaisuuksia metsästävänä koirana, rodun sopivuutta perhekoiraksi sekä monipuolisuutta harrastekaverina

Lapissa laatuaikaa tyttöjen kesken

Tervetuloa sivuillemme ja antoisia hetkiä Unkarinvizslojen parissa

Nala